دیابت نوزاد Options

برای دفعه بعد که نظر می دهم نام، ایمیل و وب سایت من را در این مرورگر ذخیره کنید.

آیا متفورمین بهترین داروی دیابت ۲ است؟ برای مصرف کم عارضه‌ترین دارو با متخصص دیابت مشورت کن.

افرادی که از دیابت شیرین نوع دو رنج می‌برند دچار مقاومت انسولین می‌شوند. یعنی بدن همچنان انسولین تولید می‌کند، اما نمی‌تواند از این هورمون تولید شده به ‌درستی استفاده کند. هنوز مشخص نیست که چرا برخی از مبتلایان دچار مقاومت انسولین می‌شوند و در عده دیگری چنین اتفاقی نمی‌افتد، اما عوامل تاثیرگذار مختلفی در کار هستند مثل عدم فعالیت و وزن زیاد.

متاسفانه هنوز درمان کاملی برای این بیماری وجودندارد، اما با رژیم غذایی سالم، ورزش و حفظ تناسب اندام، می شود آنرا بهبود بخشید. درصورتیکه رژیم غذایی و ورزش کافی نباشد، شما می‌بایست درمان دارویی و یا درمان انسولینی را شروع نمود.

بعضی اوقات داروها هم می‌توانند کمک کنند، مصرف متفورمین، می تواند باعث کاهش خطر ابتلا به این بیماری شود.

این داروها با متوقف کردن جذب گلوکز در کلیه ها ، ادرار کردن برخی از آنها را امکان پذیر می کند.

وجود ماده‌ای به ‌نام فلاونوئید در گیاهان دارویی، سبزیجات و میوه‌ها مهم‌ترین مزیتی است که طب سنتی را به‌ سمت درمان گیاهی برای دیابت تیپ ۲ می‌کشاند. فلاونوئیدهایی مثل کوئرستین نقش تحریک‌کننده برای ترشح انسولین را ایفا کرده و به خوبی می‌توانند سوربیتول را در بافت بدن مهار کنند.

رژیم غذایی سالم نقش مهمی در مدیریت و کنترل دیابت در کودکان دارد، به عنوان یک والدین یا مراقب، باید بدانید که خوردن غذاهای شیرین که دارای کربوهیدرات و قند بالایی هستند برای کودکان دیابتی ایده خوبی نیست، این کودکان باید رژیم غذایی خاصی داشته باشند و همیشه به غذایی که می خورند توجه کنند.

آزمایش خون دو مرحله‌ای که مرحله اول بعد صبحانه و فاز دوم یک ساعت پس از مصرف محلول گلوکزی است. این تست بیشتر برای غربالگری دیابت بارداری بین هفته ۲۴ تا ۲۸ بارداری تجویز می‌شود.

افراد دیابتی باید به صورت منظم چکاپ‌هایی را انجام دهند. چکاپ افراد دیابتی شامل موارد زیر است:

برخی افراد هم تا زمان بروز عوارض بیماری اصلا هیچ علائمی ندارند. از نشانه‌ها و علائم شایع دیابت شیرین غیروابسته به انسولین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

عوامل مختلفی هستند که ریسک read more ابتلا به دیابت بزرگسالان را چندبرابر می‌کنند. با توجه به اینکه علائم دیابت نوع ۲ همیشه مشخص نیستند، باید همیشه حواستان به ریسک فاکتورها یا عوامل خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ باشد که شامل این موارد می‌شوند:

در تست تحمل گلوکز فرد باید ۴ بار نمونه خون بدهد. این آزمایش یک بار در حالت ناشتا بعد از ۸ تا ۱۲ ساعت غذا نخوردن گرفته می‌شود.

شما باید به طور مرتب سطح قند خون خود را چک کنید. متخصص مراقبت‌های بهداشتی به شما خواهد گفت که هر چند وقت یکبار باید این کار را انجام دهید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *